هنگام استفاده از هر فن آوری در حیطه مراقبت های بهداشتی درمانی ، مباحثی مطرح می گردد و در این خصوص "پزشكی از راه دور " نیز مستثنا نمی باشد.تعدادی از مباحثی كه بایستی سازمانها هنگام توسعه یا استفاده از این فن آوری مورد توجه قرار دهند عبارتند از:
اگرچه دسترسی به اطلاعات پزشكی از راه دور از مزایای مدارك پزشكی از راه دور و به نفع جامعه پزشكی می باشد، با این وجود ممكن است محرمانه و محفوظ بودن اطلاعات حساس بیمار به خطر افتد.
در شیوه سنتی ، مسئولیت در زمینه مدارك پزشكی بین پزشك یا سازمان ارجاع دهنده و پزشك و یا موسسه مورد مشاوره تقسیم می گردد. با توجه به اینكه در پزشكی از راه دور نقش های جدیدی از قبیل ارسال كننده و كادر فنی اضافه شده است ، بایستی از نظر قانونی مسئولیت مدارك پزشكی از راه دور به صراحت تعیین گردد.
با توجه به متفاوت بودن قوانین در مكان های مختلف ، در خصوص داشتن اجازه فعالیت ، بایستی مراجع ذی ربط افراد دارای مجوز فعالیت در حیطه پزشكی از راه دور و مجاز به ثبت مدارك پزشكی از راه دور را مشخص نمایند.
در وضعیت موجود ، قوانین در مكان های مختلف متفاوت بوده و بایستی قوانین یكسان و جامع در این خصوص تدوین گردد تا نیاز های قانونی مدارك پزشكی از راه دور برآورده گردد.
با توجه به اینكه ارائه خدمات پزشكی از راه دور و همچنین اطمینان از صحت و دقت اطلاعات ارسال شده وابسته به مركز ارسال كننده می باشد. این مسئله باعث افزایش امكان بالقوه تقلب و یا اشتباه در ارائه اطلاعات می گردد.
با توجه به اینكه از سویی تعدادی از سازمان های بیمه و پرداخت كننده ها هزینه پزشكی از راه دور را متقبل نشده اند و از سوی دیگر با توسعه روز افزون این شیوه ارائه مراقبت ، شفاف سازی مباحث مربوط به پرداخت ها در این خصوص ضروری بنظر می رسد.
علیرغم پیشرفت های سریع در زمینه فن آوری تعدادی از مشكلات در زمینه انتقال اطلاعات وجود دارد از قبیل وضوح صدا و كیفیت خوب تصویر