استارتاپ سلامت دیجیتال با ارائه خدمات پزشکی از راه دور

مایکل گورتون، هم‌بنیانگذار و مدیر شرکت Teladoc Health که بیست سال پیش تاسیس شد روی کسب و کار جدیدش به نام Recuro Health سرمایه‌گذاری کرده است و معتقد است این شرکت به زودی به یکی دیگر از سیستم‌های خدمات‌رسانی بخش سلامت تبدیل خواهد شد. استارتاپ سلامت دیجیتال  Teladoc در حال حاضر ۲۳ میلیارد دلار ارزش دارد و طی سال‌های اخیر توانسته ابتکارات جدیدی را در زمینه ارائه خدمات تلفنی سلامت به مشتریان ارائه کند.

 

هدف استارتاپ سلامت دیجیتال teladoc ارائه خدمات تلفنی سلامت به مشتریان است

استارتاپ سلامت دیجیتال جدید گورتون قرار است با سرمایه‌ اولیه ۱۲ میلیون دلاری کارش را از دالاس آغاز کندایده اصلی این استارتاپ سلامت دیجیتال این است که با استفاده گسترده‌تر از نظارت بهداشتی دیجیتالی، نظام سلامت کشورها می‌توانند میلیارد دلار ذخیره کنند. شعار گروتون این است که استارتاپ او بیماری را قبل از ظهور در بیمار تشخیص می‌دهد. ایده اساسی Recuro این است که از یک نظام نظارتی معمول بیماران استفاده می‌کند که عملکردهای اساسی بدن انسان نظیر فشار خون، قند خون، عملکرد قلب و وزن بدن را در کنار الگوی ژنوم فرد در خصوص احتمال ابتلا به بیماری‌های نظیر سرطان را ثبت ضبط می‌کند.

گورتون این استارتاپ را به تحول در تکنولوژی سنوسور در اتومبیل‌های مدرن امروز مقایسه می‌کند. تکنولوژی که به مالک اتومبیل این امکان را می‌دهد که بداند چه زمانی باید اتومبیل را برای سرویس دوره‌ای به تعمیرگاه ببرد و مانع از این بروز آسیب به اتومبیل شود. گورتون می‌گوید:«ما از اتومبیل‌هایمان مراقبت می‌کنیم اما از بدنمان هرگز. ما باید از تکنولوژی روز برای سلامت نگه داشتن افراد استفاده کنیم».

 

استقبال مردم از خدمات درمانی و پزشکی در منزل

گورتون تردید کمی دارد که استارتاپ جدیدش مانند Teladoc با واکنش‌های منفی مواجه شود. در اوایل سال ۲۰۰۰ وقتی که گروتون Teladoc را راه‌اندازی کرد با واکنش‌های بسیار منفی در تگزاس مواجه شد. به او می‌گفتند نباید بدون اینکه بیمار را دیده باشی او را معالجه کنی. اما از آن سال تا کنون نه تنها استارتاپ گورتون بلکه تعداد بسیار زیاد دیگری از استارتاپ‌های مشابه راه‌اندازی شده‌اند که به بیمارانی که به هر دلیلی نمی‌خواهد از خانه خارج شوند و در مطب پزشک حاضر شوند خدمات ارائه می‌کنند.

استارتاپ گورتون در واقع راه را باز کرد و موجب شد که برخی دیگر کمپانی‌ها نظیر والمارت، سینگا و دیگران نیز به صنعت خدمات بهداشتی تلفنی علاقه نشان دهند. البته در سال جاری استقبال سرمایه‌گذار از این صنعت کم شد چراکه سهام این شرکت‌ها در سال جاری با کاهش مواجه شدند اما گورتون معتقد است با افزودن افزونه‌های نظارتی جدید به برنامه و استفاده زا تکنولوژی ژنومیک می‌‌توان خدمات جدیدتری ارائه کرده و توجهات را جلب کرد.

گورتون معتقد است در دراز مدت استفاده از خدمات سلامت از راه دور می‌تواند میلیاردها دلار در هزینه نظام سلامت صرفه‌جویی حاصل کند. گورتون می‌گوید بیشتر داروهای مدرن به شدت ناکارآمد هستند. چراکه برای درمان افراد بیمار ساخته‌ شده‌اند و نمی‌تواند به افراد برای ممانعت از بیمار شدن کمکی بکنندنرم‌افزارهای خدمات بهداشتی از راه دور می‌‌توانند با ثبت علایم فرد و روند عملکرد بدن او پیش از بروز بیماری به فرد هشدار دهند.

گورتون می‌گوید:« ما به دنبال مشکلاتی هستیم که می‌توانیم حلشان کنیم تا در نهایت مردم سالم‌تر باشند. ما دنبال یادگیری نکات کارآمد و چیزهایی هستیم که به کار نمی‌آیند». او می‌گوید:«دلیل اینکه Teladoc تا این حد موفق بود این نبود که بیماران و پزشکان از درمان مجازی استقبال کردند بلکه دلیلیش این بود که این استارتاپ سلامت دیجیتال نظام سلامت را کارآمدتر و مفید‌تر کرد چراکه با این نرم‌افزار پزشکان می‌توانستند هر زمان که خواستند بیمارشان را ببینند. اگر می‌‌خواهی بدانی که چطور می‌شود مشکلی را حل کرد، بهتر از رد پول را تعقیب کنی».

 

منبع: shanbemag

 

همچنین بخوانید:

چگونه تله مدیسین را به صورت عادلانه بین افراد توزیع کنیم؟

متاورس چیست و به دنبال چیست؟ در دنیای سلامت چه تغییراتی حاصل میشود؟

آیا مکانی برای مراقبت های بهداشتی در متاورس وجود دارد؟

بالا