نتیجه تحقیقات جدید بیش از ۳۴ پژوهشگر در شرکت گوگل حاکی از آن است که هوش مصنوعی توسعه یافته شدهای قادر است وضعیت سلامت و بهبود بیماران پس از درمان و مداوا را نشان داده و پیگیری کند .
این پژوهشگران بر این باورند که بیماران پس از مرخص شدن از بیمارستان، کلینیکهای پزشکی و درمانگاهها نیاز به مراقبت ویژهای دارند چراکه ممکن است بسیاری از آنها پس از مداوای لازم در بیمارستان، بدن شان پاسخ مورد نظر پزشکان را ندهد و همین امر باعث می شود که در موارد نادری، وضعیت نامناسب آنها منجر به مرگ و رو به وخامت رفتن اوضاع سلامتی شان شود.
برخی از پژوهشگران گوگل در حوزهی هوش مصنوعی در تلاش برای پیشبینی نتیجهی مداوای بیماران، بلافاصله پس از بستری شدن در بیمارستان هستند.
محققان گوگل برای انجام این پژوهش، دادههای مربوط به ۲۱۶,۲۲۱ فرد ناشناس را با بیش از ۴۶ میلیارد نقطهداده بین آنها جمعآوری کرده است. دادههای یادشده در مجموع مربوط به ۱۱ سال در دو بیمارستان، شامل مرکز درمانی دانشگاه کالیفرنیا سان فرانسیسکو از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶میلادی و دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شیکاگو از ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۶ میلادی هستند.
این محققان با توسعه هوش مصنوعی ویژهای مدعی هستند که میتوانند الگوها و مدلهای مرگ و بهبود وضعیت سلامتی بیماران را پیش بینی کند و اطلاعات ارزشمندی را در اختیار کادر پزشکی و پزشک مربوطه قرار دهد. این اطلاعات توسط پرستاران بخش مربوطه نیز قابل دسترسی و پیگیری است تا بدین وسیله بیماران بتوانند به وضعیت بهبود خود بعد از درمان و مداوا اطمینان خاطر بیشتری داشته باشند.